Bygg Bollnäs

Bygg i BollnäsDitt självklara val för alla typer av byggen

M. Krantz Bygg är det givna valet när du ska anlita en pålitlig firma för Bygg i Bollnäs. De utför alla typer av byggarbeten för både insidan och utsidan av ditt hus. Snickarna har lång och bred erfarenhet av många typer av byggjobb. M. Krantz Bygg är ditt självklara val för all totalentreprenad som rör anläggning och Bygg i Bollnäs. De ger även råd och tips genom hela byggprocessen.

Bred kunskap och lång erfarenhet

M. Krantz Bygg har kunskap och färdigheter inom en rad olika bygg- och anläggningsarbeten. Bland tjänsterna hittar vi alla tänkbara lösningar för nyproduktion. Man utför renovering och utformning av ditt kök och badrum.

M. Krantz Bygg kan även hjälpa dig att krydda utomhusmiljön vid ditt hus, genom att bygga till ett härligt uterum eller altan. Perfekt för härliga sommardagar. De tar sig även an alla typer av renoveringsarbeten, för till exempel tak, dränering och tilläggsisolering. Här tar man ansvar hela vägen från planering till färdigt arbete. Man kan även anlitas om familjen vuxit sig för stora för huset. Ingen anledning att börja leta nytt, M. Krantz Bygg hjälper er med kreativa lösningar för utbyggnad. Dessutom kan man addera extra förvaringsområde på tomten, genom att bygga attefallshus, förråd och friggebodar. Som ni ser ett antal rätt klara argument för varför nu bör anlita M. Krantz Bygg i Bollnäs.

Kontakta firman idag

M. Krantz Bygg i Bollnäs går att kontakta via telefon (både kontor och direkt till snickarna) och e-post. Man kan även fylla i ett kontaktformulär på hemsidan med sin offertförfrågan, eller bara för att ställa några allmänna frågor. Eller kom och besök firman på Södra Kilaforsvägen i Bollnäs. Hemsidan kan med fördel även besökas för ytterligare information om firman. Där kan du även läsa referenser från tidigare kunder. Gå även in och gilla M. Krantz Bygg sida på Facebook. Där får du kontinuerliga nyheter om nya projekt och vad som händer på firman.