Snickare Bollnäs

Snickare BollnäsKunniga och erfarna snickare i Bollnäs

M. Krantz Bygg & Fastighetsservice AB är din snickare i Bollnäs med en lång erfarenhet av totalentreprenader inom bygg och anläggningsarbeten. Oavsett om det handlar om att bygga ett helt nytt hus, en renovering, en utbyggnad eller ett nytt kök, badrum, uterum eller altan kan våra erfarna snickare hjälpa dig att uppfylla dina husdrömmar. Vi bygger även din friggebod, attefallshus eller förråd, anpassat efter dina önskemål. Hör av dig till oss så lämnar vi en offert!

Vi kan renovering av kök och badrum

Ett hus kräver alltid en viss omvårdnad, och ibland behöver man även göra större renoveringar av till exempel tak, dränering eller tilläggsisolering. Vi kan dessa saker, och hjälper dig gärna att planera och genomföra din renovering så att allt görs i rätt ordning så att du även i fortsättningen kan bo i ett tryggt hem.

På senare tid har köket blivit ett allt viktigare rum, där man umgås och utvecklar kreativitet och sammanhållning genom att laga nya spännande rätter tillsammans. Vi har en bred erfarenhet av kök. Och vi hjälper dig att få det så som du vill ha det. Vill du även fräscha upp badrummet med vackert kakel eller ett större badkar? Då hjälper vi dig att göra det på ett säkert och fackkunnigt sätt.

Börjar huset kännas trångt för den växande familjen? Våra snickare i Bollnäs vet hur man bygger tillbyggnader eller utbyggnader så att det ser snyggt ut och passar för dina behov.

Låt våra snickare i Bollnäs bygga din friggebod

I Sverige behöver man i regel bygglov för att uppföra nya byggnader. Det finns två undantag: en friggebod eller förråd är en mindre komplementbyggnad som inte får överstiga 15 kvadratmeter och tre meter till taknocken. Sedan 2014 är det även tillåtet att uppföra ett attefallshus på max 25 kvadratmeter och fyra meter i taknockhöjd.