Byggmästare Bollnäs

Byggmästare BollnäsM. Krantz Bygg – din byggmästare i Bollnäs

M. Krantz Bygg & Fastighetsservice AB är en byggmästare i Bollnäs med lång och bred erfarenhet av totalentreprenader inom bygg och anläggning. Hör av dig till oss om du behöver rådgivning och tips om hur ditt bygge skall utföras. Vi utför allt från nyproduktion av hus till olika typer av renoveringar, tillbyggnader, bygge av altan och uterum eller komplementbyggnader som friggebodar och attefallshus. Våra erfarna snickare ser till att allt blir fackmannamässigt utfört. Hör av dig till oss så lämnar vi en offert!

Vi kvalitetssäkrar ditt husbygge

Går du i husdrömmar och har en klar bild av hur du vill att ditt framtida hus ska se ut? Din byggmästare i Bollnäs ser till att dessa drömmar kan kombineras med kvalitet, omtanke och trygghet hela vägen fram till ert nya hus står färdigt för inflyttning.

Har du redan ett hus, men drömmer om ett uterum eller en altan där du och dina nära och kära kan njuta av varma sommardagar? Vi kan bygga din drömaltan där ni kan umgås, grilla och ha kräftskivor. Om intresse finns så kan vi även bygga uterummet så att det fungerar året runt. Hör med oss vad som krävs för att bygga, så ser vi till att kombinera det med vad som fungerar bäst för just dig.

Vi utför utbyggnader

Behöver du och din familj mer utrymme? Hur vore det med ett eller ett par extra rum? Vi är experter på utbyggnader, och kommer gärna med förslag på hur ditt hus kan utökas. Sedan några år tillbaka är det även tillåtet att bygga ett så kallat attefalkshus, som får vara upp till 25 kvadratmeter stort och ha fyra meter i nockhöjd. Till skillnad från de något mindre friggebodarna får ett attefalkshus även inredas till permanentbostad. Hör av dig till din byggmästare i Bollnäs redan i dag!